Mobil: +45 2098 6706 | 2000 Frederiksberg
Hvad er TFT

TFT er en effektiv og målrettet terapiform, som kombinerer Østens lære om kroppens energibaner (meridianer), med Vestens psykologiske samtaleterapi, herunder NLP ( Neuro Lingvistisk Programmering). 

Teorien bag begrebet tankefelt er, at vores krop, tanker og følelser energimæssigt hænger sammen. Tanker og følelser bevæger sig i et energifelt omkring ( og indeni ) kroppen. Feltet omkring kroppen betegnes tankefeltet. 

Ved enhver form for ubehag/negative følelser, dannes der blokeringer i tankefeltet og de tilhørende energibaner. Så ved at fastholde dine negative følelser/ubehag via samtale, kan jeg opløse problemet ved samtidig at stimulere de involverede energibaner. Man kan sige, at den negative følelse "fordamper". Efter behandlingen vil du stadig have en erindring om ubehaget, men du vil ikke længere have ubehagelige følelser tilknyttet erindringen. 

Det er forskelligt, hvor mange behandlinger, man har brug for. Nogle gange er det nok med en enkelt, men andre gange skal der mere til - dette vil jeg kunne fortælle dig, når vi er færdige med den første behandling.